29cd94f4-44bb-4fa7-b176-39151ebed899-1200x959.jpeg
25/Oct/2023

În ultimii ani, tehnologia și tehnicile medicale au evoluat considerabil pentru a oferi soluții eficiente pacienților care se confruntă cu probleme dentare complexe. Două proceduri de restaurare dentară, cunoscute sub numele de All-On-4 și All-On-6, au captat atenția prin abordarea lor inovatoare.

Ce sunt lucrările All-On-4 și All-On-6?
All-On-4 și All-On-6 sunt proceduri de restaurare dentară care vizează înlocuirea întregii arcade dentare (superioară sau inferioară) cu o punte dentară fixă pe implanturi. Aceste proceduri se diferențiază în funcție de numărul de implanturi dentare folosite pentru susținerea lucrării.

* All-On-4: Această procedură implică utilizarea a patru implanturi dentare pentru susținerea lucrării.
* All-On-6: All-On-6 utilizează șase implanturi dentare pentru a oferi o bază solidă pentru punte.

Când sunt recomandate aceste proceduri?
În clinica stomatologică Slobozia – Dr. Malama, recomandăm realizarea procedurii în următoare cazuri:
* Edentație totală sau parțială: Aceste proceduri sunt concepute pentru pacienții care au pierdut o bună parte a danturii sau toți dinții de pe arcadă.
* Os insuficient: Când pacientul nu dispune de suficient os pentru a susține implanturi individuale, All-On-4 și All-On-6 devin soluții viabile.
* Necesitatea unei restaurări rapide: Pentru cei care doresc o soluție rapidă și eficientă pentru refacerea funcției și esteticii dentare, aceste proceduri pot reprezenta o alegere excelentă.

Aceste proceduri oferă o serie de beneficii semnificative:
* Restaurarea completă: Lucrările All-On-4 și All-On-6 permit pacienților să obțină o dantură completă, restabilind funcția masticatorie și aspectul natural al zâmbetului.
* Rezistență și stabilitate: Datorită ancorării ferme a implanturilor, puntea dentară este extrem de stabilă și rezistentă la forțele masticatorii.
* Timp de recuperare redus: Tehnologia avansată și numărul implanturilor folosite permit un timp de recuperare mai scurt comparativ cu alte proceduri de restaurare dentară.
* Confidență îmbunătățită: Prin obținerea unui zâmbet frumos și funcțional, pacienții câștigă încredere în sine.

Procesul de aplicare implică mai multe etape critice:

* Evaluarea inițială și efectuarea computerului tomograf: Medicul efectuează o evaluare amănunțită a sănătății orale a pacientului și examinează CT-ul pentru a determina dacă acesta este un candidat adecvat pentru procedura All-On-4 sau All-On-6.
* Intervenția chirugicală: Se plasează implanturile dentare în osul maxilarului sau mandibulei în zone strategice.
* Amprentarea digitală: Tehnologia digitală modernă permite o amprentare precisă a arcadelor dentare, eliminând necesitatea amprentării tradiționale cu materiale fizice.
* Montarea lucrării fixe provizorii, urmată de cea finală, imediat ce implanturile au fost perfect integrate în os și au atins stabilitatea necesară.
* Recuperare și îngrijire: Pacientul primește îndrumări privind îngrijirea post-operatorie și programează vizite regulate pentru efectuarea controalelor.

După finalizarea procedurii, pacienții se pot bucura de un zâmbet nou și de o funcție masticatorie îmbunătățită. Cu toate acestea, este esențial să respecte cu strictețe instrucțiunile medicului și să participe la vizitele de întreținere pentru a menține sănătatea orală pe termen lung.
În cazul în care vă confruntați cu o astfel de situație, vă așteptăm în clinica stomatologică Slobozia – Dr. Malama, pe str. Matei Basarab, Bl. D4 – parter.


microscopul-dentar-zumax.jpg
30/Aug/2023

Microscopul dentar Zumax reprezintă o inovație tehnologică de ultimă generație în domeniul stomatologiei. Cu ajutorul acestui instrument avansat, medicii pot obține o viziune extrem de detaliată și precisă asupra cavității orale, facilitând astfel realizarea tratamentelor dentare complexe.

Acesta permite medicului să observe în detaliu structura dinților și a țesuturilor orale, asigurând un diagnostic și un tratament precis al problemelor dentare. Astfel, cu ajutorul microscopului, se pot detecta și evalua cu acuratețe cariile dentare, fracturile, leziunile sau alte afecțiuni.

Ce este microscopul dentar Zumax?

Microscopul dentar Zumax este un dispozitiv optic de înaltă performanță, echipat cu o serie de lentile și sistem de iluminare, care oferă medicului stomatolog posibilitatea de a identifica și trata problemele dentare cu o precizie maximă, în siguranță, având un control sporit asupra manoperei. Microscopul dentar Zumax are multiple aplicații în stomatologia modernă. Folosirea acestui instrument avansat în clinica stomatologică Slobozia, Dr. Malama, aduce numeroase beneficii în realizarea tratamentelor dentare, precum:

Diagnostic precis: Microscopul dentar Zumax permite medicului să observe în detaliu structura dintelui și să identifice problemele dentare în stadii incipiente. Astfel, se poate stabili un diagnostic corect și se pot aplica soluții adecvate și personalizate pentru fiecare pacient.

Tratamente de precizie: Prin vizualizarea în detaliu a cavității orale, medicul stomatolog poate efectua proceduri de tratament cu o precizie ridicată. Aceasta înseamnă o rezecție mai exactă a țesuturilor afectate, o aplicare mai precisă a materialelor de umplutură și un rezultat final mai durabil și mai estetic.

Endodonție avansată: Microscopul dentar Zumax este deosebit de util în tratamentele endodontice (canalul radicular). Prin intermediul său, medicul poate vizualiza și trata eficient canalele radiculare, asigurând îndepărtarea completă a infecțiilor și evitând complicațiile ulterioare.

În cadrul căror tratamente, medicii clinicii Dr. Malama, pot folosi microscopul dentar Zumax?

Microscopul dentar Zumax poate fi utilizat într-o varietate de tratamente stomatologice, precum: Tratamente de canal: Microscopul dentar facilitează accesul și vizualizarea canalelor radiculare, permițând medicului să efectueze tratamente endodontice precise și eficiente.

Chirurgie orală: În intervențiile chirurgicale, microscopul dentar asigură o vizualizare detaliată a zonei de intervenție, reducând riscul de leziuni ale țesuturilor adiacente și îmbunătățind rezultatele chirurgicale.
Restaurări dentare complexe: Microscopul dentar Zumax permite medicului să identifice în detaliu marginile fracturate sau cariate ale dinților, facilitând realizarea restaurărilor precise și estetice.

Care sunt avantajele folosirii microscopului dentar Zumax?

Utilizarea microscopului dentar Zumax în cadrul tratamentelor aduce o serie de avantaje semnificative:

Precizie și acuratețe: Viziunea detaliată oferită de microscopul dentar permite medicului stomatolog să lucreze cu precizie maximă, asigurând un tratament de calitate superioară.
Diagnostic precoce: Microscopul dentar facilitează depistarea problemelor dentare în stadii incipiente, permițând intervenții mai puțin invazive și mai puțin costisitoare.
Rezultate estetice și durabile: Prin vizualizarea în detaliu și aplicarea tehnicilor precise, microscopul dentar contribuie la obținerea unor rezultate estetice și durabile în tratamentele dentare.

În clinica stomatologica Slobozia, Dr. Malama, ne concentrăm pe efectuarea unor tratamente premium și utilizarea celor mai avansate tehnologii. Prin folosirea microscopului dentar Zumax, ne asigurăm că pacienții noștri beneficiază de proceduri de înaltă calitate, precise și confortabile, în vederea obținerii unui zâmbet sănătos și frumos și durabil.


laserul-Biolase-Epic-X.jpeg
13/Jun/2023

Laserul Biolase Epic X este un dispozitiv medical inovator folosit în stomatologie pentru a trata trei tipuri de tratamente distincte: chirurgie de țesut moale, albire dentară și biostimulare sau terapia durerii. Tehnologia laser este o metodă modernă și eficientă de tratament care poate fi utilizată pentru a oferi pacienților o gamă largă de beneficii, precum:

Precizie: Laserul Epic X are capacitatea de a fi extrem de precis în intervențiile stomatologice, permițându-le medicilor să trateze doar zona afectată a dintelui sau a gingiei, fără a afecta țesutul sănătos.

Reducerea durerii și a inflamației: Laserul Epic X este eficient în reducerea durerii și a inflamației care pot să apară în urma intervențiilor stomatologice, acesta putând fi folosit pentru a trata diverse afecțiuni gingivale și ale cavității bucale.

Vindecare accelerată: Folosind laserul Epic X, medicul stomatolog poate ajuta la accelerarea procesului de vindecare, stimulând producția de celule noi în țesuturile afectate.

Reducerea riscului de infecții: Folosind laserul Epic X, riscul de infecții poate fi redus semnificativ, acesta având capacitatea de a distruge bacteriile și alte microorganisme care pot fi prezente în cavitatea bucală.

Eficacitate: Folosind laserul Epic X, medicul stomatolog poate trata cu succes o gamă largă de afecțiuni, cum ar fi cariile dentare, afecțiunile gingivale, tratamentul aftelor bucale sau frenectomiile, reducând astfel nevoia de intervenții chirurgicale mai invazive.

Confort: Datorită efectului anestezic al laserului stomatologic, procedurile efectuate sunt mai puțin dureroase, ceea ce înseamnă că timpul de recuperare este mai scurt, iar pacienții pot reveni la activitățile obișnuite mai rapid.

Cum funcționează laserul Biolase Epic X?

Laserul Biolase Epic X utilizează o sursă de energie laser de înaltă performanță pentru a trata afecțiunile cu care pacienții se confruntă. Acesta emite o energie laser precisă și controlată care poate fi utilizată pentru a tăia, a coagula sau a vaporiza țesutul moale sau dur din jurul dinților. O astfel de tehnologie se regăsește în clinica stomatologică Slobozia – Dr. Malama, oferind pacienților accesul la proceduri sigure, eficiente și confortabile.

Utilizările laserului Biolase Epic X în stomatologie:

Laserul stomatologic Biolase Epic X este un dispozitiv versatil, care poate fi utilizat într-o gamă largă de proceduri stomatologice, printre care se numără:

Utilizarea în parodontologie

Laserul Biolase Epic X poate fi utilizat în tratarea afecțiunilor parodontale, cum ar fi gingivita sau parodontita. În timpul procedurii, laserul este direcționat către țesutul afectat, energia acestuia fiind absorbită de bacteriile și celulele inflamate din zona respectivă.

Această energie duce la distrugerea bacteriilor și îmbunătățirea circulației sanguine în zona afectată, ceea ce poate accelera procesul de vindecare. Utilizarea laserului în tratarea afecțiunilor parodontale este mai puțin invazivă și dureroasă decât metodele tradiționale, ceea ce poate face tratamentul mai confortabil pentru pacient. În clinica stomatologică Slobozia – Dr. Malama, laserul Biolase Epic X este folosit cu precădere în cadrul tratamentelor parodontale, manopere menite să mențină dinții sănătoși, perioadă îndelungată pe arcadă.

Utilizarea în chirurgia stomatologică

Laserul Biolase Epic X poate fi utilizat într-o varietate de proceduri chirurgicale, cum ar fi gingivectomiile, frenectomiile, descoperirile de implant, ori incizia și drenajul abceselor dentare. Laserul poate fi folosit pentru a tăia cu precizie țesutul, reducând procesul de sângerare și inflamația în timpul intervențiilor și ajutând la o recuperare postoperatorie mai rapidă.

Utilizarea în albirea dentară

Albirea dentară cu laserul Biolase Epic X este o procedură sigură și eficientă care poate oferi pacienților un zâmbet mai alb și mai strălucitor, într-un timp scurt. În timpul procedurii, laserul este direcționat către smalțul dinților, iar energia acestuia ajută la activarea substanței de albire aplicată pe suprafața acestora.

Laserul Biolase Epic X poate oferi un nivel mai ridicat de control asupra procedurii de albire, astfel încât să se asigure că dinții pacienților sunt albi și uniformi. În plus, utilizarea laserului în albirea dentară poate reduce riscul de sensibilitate post-tratament, un efect secundar comun al altor metode de albire.

În concluzie, laserul Biolase Epic X este un instrument modern și eficient în stomatologie, oferind o serie de beneficii și utilizări diverse în cazul procedurilor dentare. De la tratarea cariilor și a parodontopatiei până la terapia durerii și albirii dentare, laserul stomatologic este o alegere excelentă pentru pacienții care se află în căutarea unor tratamente de calitate, precum și a unei experiențe moderne și inovatoare.


08/Apr/2023

Progresul stomatologic a reprezentat o prioritate pentru industria medicală în ultimii ani. Tehnologia din domeniul stomatologic avansează rapid, iar noi ne impunem să progresăm, punând la dispoziția pacienților cele mai moderne și eficiente proceduri stomatologice. Stabilindu-ne obiectivul de a oferi tratamente premium, personalizate, am adăugat o nouă inovație în “arsenalul” clinicii Dr. Malama – Scannerul Medit I700 pentru scanarea intraorală digitală. Această tehnologie revoluționară este folosită în clinica stomatologică Slobozia în ceea ce privește cazurile de protetică și ortodonție. Datorită procedurii, pacienții se bucură acum de numeroase beneficii. 

Ce este scanarea intraorală?

Scanarea intraorală este o tehnică de imagistică digitală care utilizează un scanner intraoral, un dispozitiv portabil, de mână, cu formă ergonomică, ce este conectat la un computer, dotat cu un soft de procesare a scanării, în scopul creării unei imagini tridimensionale a cavității bucale. Această imagine poate fi apoi utilizată pentru a crea modele digitale cu rol în planificarea tratamentelor protetice și ortodontice. Scannerul intraoral funcționează prin proiectarea unui fascicul luminos în cavitatea bucală și prin capturarea imaginilor care sunt utilizate pentru a crea modelul 3D, în timp real.

Care este diferență dintre amprentarea clasică și amprentarea digitală?

Este important să menționăm diferența dintre amprentarea clasică și cea digitală, deoarece acest lucru poate ajuta pacienții să înțeleagă de ce scanarea intraorală constituie o opțiune optimă de tratament.

Amprentarea clasică implică folosirea pastei de amprentare și a materialului de modelare, fapt ce poate determina o experiență inconfortabilă și neplăcută pentru pacienți. De asemenea, există riscul de a nu se obține o amprentă precisă sau de a fi necesar să se reia procedura pentru a crea modele exacte pentru proteze dentare, aparate ortodontice sau alte tratamente. În plus, procesul de prelucrare se poate extinde, deoarece este necesar să se trimită amprentele la un laborator dentar pentru procesare.

Pe de altă parte, amprentarea digitală este mult mai rapidă și mai confortabilă, oferind o scanare precisă 3D în culori vii, naturale, eliminând eroarea umană și prezentând un aspect estetic natural, la același cost ca și în cazul amprentarii clasice.

Cum funcționează procedura de scanare intraorală?

Procedura de scanare intraorală este relativ simplă și nedureroasă. Medicul stomatolog utilizează scannerul intraoral, care proiectează în cavitatea bucală un fascicul de lumină ce are rolul de a captura o serie de imagini. Aceste imagini sunt apoi procesate și combinate pentru a crea un model digital tridimensional.

Cine poate beneficia de scanarea intraorală?

Scanarea intraorală poate fi benefică pentru o gamă largă de pacienți, inclusiv:

1. Pacienți care au nevoie de proteze dentare – Scanarea intraorală poate fi folosită pentru a crea modele precise pentru protezele dentare, ceea ce poate îmbunătăți ajustarea și confortul acestora.

2. Pacienți care au nevoie de tratamente ortodontice – Scanarea intraorală poate fi utilizată pentru a crea modele digitale pentru aparate dentare, eliminând necesitatea amprentelor tradiționale neconfortabile.

3. Pacienți cu probleme dentare complexe – Scanarea intraorală poate ajuta la planificarea tratamentelor complexe, precum implanturile dentare sau procedurile de restaurare.

4. Pacienți care doresc tratamente rapide și confortabile – Scanarea intraorală poate ajuta la reducerea timpului de tratament și la îmbunătățirea confortului general al tratamentului.

Beneficiile scanării intraorale cu ajutorul amprentei digitale:

Există o serie de beneficii ale scanării intraorale pentru pacienți, inclusiv:

1. Precizie crescută – Scanarea intraorală este mult mai precisă decât metodele de amprentare tradiționale, deoarece modelele digitale pot fi create cu o acuratețe ridicată.

2. Confort pentru pacienți – Scanerele intraorale sunt mult mai confortabile decât metodele de amprentare tradiționale, deoarece nu există nicio nevoie de a introduce materiale în cavitatea bucală.

3. Timp redus de tratament – Utilizarea scanerului intraoral elimină necesitatea de a trimite amprentele la laborator, ceea ce poate reduce timpul alocat tratamentului.

4. Mai puține erori – Utilizarea unui model digital reduce riscul de erori, precum greșeli de amprentare sau de poziționare.

La clinica stomatologică Slobozia – Dr. Malama credem cu tărie că fiecare pacient merită să obțină un zâmbet sănătos, estetic și funcțional. Acest lucru implică nu doar o abordare clinică precisă și profesionalism, ci și o atenție sporită și o preocupare în detaliu a sănătatii orale a pacienților noștri. În acest sens, ne bazăm pe tehnologii avansate și pe cele mai bune practici în stomatologie, pentru a oferi o experiență de tratament personalizată și de înaltă calitate.

În ceea ce privește procesul pacienților noștri de-a lungul planului de tratament, suntem dedicați să le oferim cele mai bune soluții, într-un mod sigur și profesionist, care să-i ajute să se simtă în largul lor și să aibă un zâmbet perfect. Pentru noi, stomatologia nu este doar o profesie, ci și o artă și o știință care ne permite să contribuim la îmbunătățirea calității vieții oamenilor și să le redăm încrederea în propriul zâmbet.

You deserve a better smile!


fast-and-fixed-1200x825.jpg
03/Mar/2023

În prezent, din ce în ce mai multe persoane se confruntă cu pierderea dinților, ceea ce poate avea efecte negative asupra sănătății fizice, cât și psihice. Pacienții care suferă de această problemă pot avea o alimentație nesănătoasă din cauza dificultăților în a mesteca alimentele, fapt care îi va putea determina să se izoleze social.

Astfel, dacă ai pierdut unul sau mai mulți dinți, iar problema ta pare că nu mai are rezolvare, în clinica stomatologică Slobozia – Dr. Malama ai acces la tehnologia Sky Fast and Fixed de la Bredent, care te poate ajuta să-ți recuperezi zâmbetul într-un timp record. 

Implantul dentar realizat prin tehnica Sky Fast and Fixed de la Bredent este cea mai bună opțiune disponibilă pentru înlocuirea dinților lipsă într-un timp scurt. Această procedură oferă rezistență, stabilitate și estetică fără egal, făcând-o singura alternativă viabilă.

Ce este Fast and Fixed?

Procedura Fast and Fixed reprezintă o soluție modernă, rapidă și permanentă, privind înlocuirea dinților lipsă. Spre deosebire de soluțiile tradiționale, aceasta constituie o procedură chirurgicală care permite folosirea a 4 implanturi la mandibulă și 6 la maxilar. 

Astfel, tratamentul Fast and Fixed este o soluție revoluționară pentru pacienții care necesită reconstrucția întregii danturi, având avantajul protezării imediate. 

Cine poate beneficia de procedura Fast and Fixed?

Tehnica Fast and Fixed este recomandată persoanelor care:

– au dinți complet afectați, care nu mai pot fi salvați

– suferă de edentații totale;

– suferă de anodonție;

– au resorbții osoase foarte mari, neputand beneficia de un implant dentar clasic;

– doresc înlocuirea protezelor dentare clasice;

Cum funcționează Fast and Fixed?

Procedura Sky Fast and Fixed de la Bredent este sigură, minim-invazivă și rapidă. Aceasta implică inserarea a 4-6 implanturi dentare, folosite pentru a susține o lucrare dentară provizorie fixă, urmând ca la 6 luni să fie aplicată lucrarea finală. 

În clinica stomatologică Slobozia – Dr. Malama, o întreagă echipă specializată îți pune la dispoziție tratamente premium în vederea obținerii unui zâmbet sănătos, durabil și frumos.

Beneficiile Fast and Fixed:

Printre cele mai importante avantaje ale procedurii, menționăm:
Rapiditate: Procedura Fast and Fixed vă permite să aveți un zâmbet nou într-un timp scurt.
Confort: Fast and Fixed vă oferă un zâmbet sănătos și estetic, care se simte și arată ca dinții naturali. În plus, nu trebuie să vă obișnuiți cu proteze clasice sau alte dispozitive temporare.
Îmbunătățește funcția masticatorie: Dinții noi vă vor ajuta să mușcați și să mestecați alimentele într-un mod normal, fără disconfort sau durere.
Îmbunătățește estetica: Fast and Fixed vă va oferi un zâmbet nou și natural, care va îmbunătăți aspectul feței și vă va face să vă simțiți mai încrezători.
Durabilitate: Implanturile dentare utilizate în procedura Fast and Fixed sunt fabricate din materiale durabile și rezistente, ceea ce înseamnă că veți avea un zâmbet longeviv.

Cine realizează tratamentul Fast and Fixed?
Procedura Sky Fast and Fixed de la Bredent reprezintă un tratament complex, care include două etape, una chirugicală și una protetică, aflate în strânsă legatură cu succesul rezultatului final.

În cadrul clinicii Dr. Malama, intervenția este realizată de o echipă mixtă, formată din medic specialist Fast and Fixed – Dr. Florian Obădan și medic estetician-protetician – Dr. Claudia Malama, cu o vastă experiență în sisteme de reabilitare orală completă.

Dr. Florian Obădan – medic stomatolog specialist în Fast and Fixed la Clinica Dr. Malama

Cu o carieră de peste 20 de ani în stomatologie și implantologie, Dr. Florian Obadan, primul medic care a efectuat tratamente Sky Fast and Fixed în Romania, reușește cu succes să ofere pacienților clinicii Dr. Malama, rezultate clinice excelente pe termen lung, ridicandu-se la înălțimea dorințelor acestora.

Focusat către rezultate și pasionat de arta stomatologiei, contribuind fară încetare la dezvoltarea și îmbunătățirea protocoalelor pacienților, deține titluri renumite în ceea ce privește domeniul medical.
În clinica stomatologică Slobozia – Dr. Malama, procedura Sky Fast and Fixed de la Bredent este realizată cu succes, pacienții bucurandu-se de o soluție rapidă și permanentă pentru înlocuirea dinților lipsă.

Articol realizat de: Monica Trocmaer


19/Jan/2023

Atunci când simți că dinții tăi nu mai pot fi salvați de o simplă vizită la stomatolog, suntem aici să-ți spunem că se poate. Dacă te numeri printre persoanele care suferă de pierderea permanentă a dinților, elimină cât mai rapid disconfortul creat.

Din ce în ce mai multe persoane se prezintă la stomatolog, acuzând pierderea parțială sau totală a dinților. În clinica Dr. Malama vei întâlni medici pregătiți să răspundă incertitudinilor tale, motivați fiind să-ți redea zâmbetul. Având la dispoziție aparatură medicală la standarde înalte și tehnici moderne, intervențiile vor fi sigure, rapide și minim invazive.

 

Implanturile dentare constituie soluții moderne și eficiente pentru a înlocui dinții pierduți. În Clinica Dr. Malama Slobozia îți punem la dispoziție implanturile Bredent și AlphaBio.

 

Implanturile dentare Bredent sunt versatile, cu un design special care oferă o ancorare stabilă atât pentru coroane, cât și pentru proteze dentare, fiind realizate în Germania. Acestea sunt adaptate pentru cazuri de orice grad de dificultate, oferind cu succes garanția unui tratament de calitate superioară. Avantajul acestor implanturi dentare constă în faptul că sunt inserate rapid și nu necesită o perioadă lungă de vindecare. De asemenea, sistemul de implantare Bredent este unul foarte modern, care are menirea de a reduce pierderea ososă și a conserva țesuturile din jurul implantului.

 

Implanturile dentare AlphaBio sunt realizate din titan, un material extrem de rezistent, durabil și bio-compatibil. Acestea au un timp de recuperare scurt, ceea ce le permite să fie încărcate imediat după intervenția chirurgicală, în funcție de condițiile osoase în care vor fi fixate. În plus, datorită diversității formelor și mărimilor, acestea pot fi alese ori de câte ori este necesară inserarea implanturilor dentare, intervenția fiind una rapidă, sigură, având un sistem intuitiv și ușor de utilizat.

 

In clinica noastră, fiecare caz își are propria soluție. Specialiștii clinicii recomandă cu încredere procedura de implantare, în schimbul realizării unei punti dentare, ori a purtării unei proteze dentare totale. 

Implanturile dentare sunt o opțiune rapidă și eficientă pentru a înlocui dinții pierduți, oferind o ancorare stabilă și un aspect estetic natural. Dacă și tu te confrunți cu pierderea unuia sau mai multor dinți, te așteptăm la o consultație!


19/Nov/2022

       

Sunt momente în viață când avem nevoie de servicii stomatologice, din cauza durerii, anumitor disfuncții sau pur și simplu pentru criterii estetice. Oferta este extrem de variată, însă pacienții ar trebui să conștientizeze că avantajele unui diagnostic și tratament corect executat au ecouri pe termen lung.

       Dacă îți dorești mai mult de la zâmbetul tău și îți creezi așteptări înalte, suntem aici să îți oferim prin intersdisciplinaritate, servicii premium, în vederea obținerii unor rezultate perfecte. Este important să te informezi cu atenție în ceea ce privește experiența, corectitudinea manoperelor, tehnologia folosită, atenția la detalii și comunicarea medic-pacient.

         În Clinica Dr. Malama oferim pacienților tratamente stomatologice personalizate, care reușesc cu succes să se plieze pe nevoile și cerințele acestora. Din dorința de a oferi servicii de înaltă calitate și un confort sporit celor care ne vizitează, dispunem de aparatură specializată, tehnici moderne, materiale premium și experiența unor medici instruiți și pasionați de arta sănătății orale. 

         O întreagă echipă, coordonată cu minuțiozitate de către Dr. Malama Claudia – medic primar stomatolog și manager efectuează cazuri complexe de reabilitare orală în vederea obținerii unui zâmbet estetic și sănătos. Pe lângă atenția la detalii și tratarea corespunzătoare a pacientului, medicul dentist devine responsabil de pacient pe întreaga durată a tratamentelor.

          În cadrul clinicii vei putea beneficia de tratamente profilactice, odontale, endodontice, chirurgicale, ortodontice, protetice și estetice. În funcție de afecțiunea cu care te confrunți, vei întâlni un medic dentist Slobozia specializat în domeniu. 

           Suntem de părere că un cabinet stomatologic Slobozia ar trebui să pună accentul pe prevenție. De aceea, încurajăm pacienții să ne viziteze la fiecare 6 luni. Cu ajutorul controalelor periodice se pot depista precoce posibilele afecțiuni dentare. Indiferent de natura acestora, împreună vom găsi soluția optimă de rezolvare a acestora,concretizats intr-o experienta frumoasa !

         Clinică de stomatologie Slobozia, orientată către rezultate, având ca scop redarea calității vieții, ne-am impus încă de la început un traseu ascendent în ceea ce privește sănătatea orală. Împreună vom transforma zâmbetul tău într-unul de poveste!

Clinica Dr. Malama – You deserve a better smile!

 


Contacteaza-ne ACUM !

Clinica Dr. Malama ofera servicii de: odontologie, parodontologie, protetica mobila si fixa, pedodontie, ortodontie, chirurgie si implantologie.


DATE DE CONTACT

🚩e-mail🚩ClinicaDrMalama@yahoo.com
🚩Telefon🚩 078.772.7164
024.323.4033Ne gasiti la adresa

Strada Matei Basarab, Bloc D4 parter
SloboziaUrmariti

Activitatea noastra

Multumit de servicii? Lasa un REVIEW pe pagina noastra de Facebook .Copyright by CLINICA DR. MALAMA ,  2020 . All rights reserved.